Over ons

Bij Candy Freaks draait het allemaal om het hebben van opties!

Wij zijn de snoepwinkel met de grootste selectie biologische snoepjes in Europa, hoewel hier onze focus op ligt hebben we ook een uitstekende keuze aan klassiek en suikervrij snoep!

Bij Candy Freaks is het bijna altijd feest, en met elke feestdag of thema pakken we dan ook graag uit! Check de Halloween Pagina  of ons Amerikaans assortiment 

Wij zien dat de meeste van onze klanten streven naar een gezondere levensstijl en de voorkeur geven aan biologische snoep of suikervrij snoep van hoge kwaliteit, maar soms ben je misschien in de stemming voor de 'chemisch ontworpen snoepjes' uit je kindertijd... Candy Freaks is hier om je 'slechte gewoonten' te bevredigen terwijl we proberen ze te verbeteren door middel van gezondere en smakelijkere opties.

Candy Freaks is een snoepgroothandel en -retailer die zich inzet voor een betere en duurzame wereld, en daar hebben wij jou hulp bij nodig. Recycle daarom altijd de verpakkingen waar je onze snoepjes in ontvangt! Zo zorgen we samen voor een betere toekomst van onze wereld.

Wij snappen als geen ander dat ieder mens verschillende behoeften heeft. Denk bijvoorbeeld aan een allergie of dieet. Naar wat voor snoep ben jij opzoek? Klassiek snoep? Biologisch snoep? Suikervrij snoep? Gelatinevrij snoep? Glutenvrij snoep? Lactosevrij snoep? Vegetarisch snoep? Veganistisch snoep? Halal snoep? We hebben het allemaal, en met een handige filter functie kan je meerdere eisen opgeven zodat je makkelijk de lekkernijen kunt vinden die passen bij jouw behoeften.

 

Ingrediënten lijst

 

Biologisch snoep              Natuurlijk snoep                Klassiek snoep